Μαντόνα: Ευχαριστώ όλους του αγγέλους που με προστάτεψαν

Written by on 02/08/2023

Ένα μήνα μετά τη νοσηλεία της στην εντατική από βακτηριακή λοίμωξη, η βασίλισσα της ποπ, έκανε νέα ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θέλοντας να ευχαριστήσει τα παιδιά της και τους αγαπημένους της φίλους, που την αγκάλιασαν με την αγάπη τους και την στήριξαν στην περιπέτεια της υγείας της.

“Η αγάπη της οικογένειας και των φίλων είναι το καλύτερο φάρμακο”, έγραψε στο Instagram η Μαντόνα, καθώς μοιράστηκε δύο στιγμιότυπα με τον υιοθετημένο γιο της Ντέϊβιντ και την μεγάλη της κόρη Λούρδη.

“Έναν μήνα εκτός νοσοκομείου και μπορώ να σκεφτώ. Ως μητέρα, μπορείς πραγματικά να αναλωθείς στις ανάγκες των παιδιών σου και στα φαινομενικά ατελείωτα δώρα… Αλλά όταν τα πράγματα ήταν δύσκολα, τα παιδιά μου με βοήθησαν πραγματικά. Είδα μια πλευρά τους που δεν είχα δει ποτέ πριν. Αυτό έκανε τη διαφορά”.

Η σταρ έχει δύο βιολογικά παιδιά, τη Λούρδη και το Ρόκο, ένω έχει υιοθετήσει τον Ντέϊβιντ Μπάντα, την Μέρσι Τζέϊμς και τα δίδυμα Έστερ και Στέλλα Τσικόνε.

Επίσης, στην ανάρτηση, η Μαντόνα μοιράστηκε την ευγνωμοσύνη της για τον φίλο και επί χρόνια μάνατζέρ της, Γκάΐ Οσίρι (Guy Oseary), ο οποίος της χάρισε μια πολαρόϊντ με τον Κιθ Χάρινγκ (Keith Haring), “να φοράει ένα σακάκι με το πρόσωπο του Μάϊκλ Τζάκσον (Michael Jackson) ζωγραφισμένο πάνω του”, τραβηγμένη όπως έγραψε “από τον Άντι Γουόρχολ (Andy Warholl)”.

“΄Εκλαψα όταν άνοιξα αυτό το δώρο, γιατί συνειδητοποίησα πόσο τυχερή είμαι που ζω. Και πόσο τυχερή είμαι που γνώρισα αυτούς τους ανθρώπους και τόσους άλλους που επίσης έχουν φύγει. Σε ευχαριστώ Γκάϊ Οσίρι για αυτό το δώρο.

Και ευχαριστώ όλους τους αγγέλους μου που με προστάτεψαν και με άφησαν να μείνω για να τελειώσω τη δουλειά μου”, συμπλήρωσε.

 

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background