Τι θα δούμε τον Οκτώβριο στο Netflix

Written by on 30/09/2019

Τον Οκτώβριο, νέες και παλιές σειρές επιστρέφουν στο Netflix. Ο Κίλιαν Μέρφι επιστρέφει στον εμβληματικό ρόλο του Τόμας Σέλμπι και υπόσχεται μια πιο σκοτεινή και προβληματική εκδοχή από αυτήν που έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα. Το «El Camino», η spinoff ταινία του «Breaking Bad» έχει πρωταγωνιστή τον Τζέσι Πινκμαν και εστιάζει στην δραπέτευσή του μετά τα γεγονότα του τελευταίου επεισοδίου της δημοφιλούς σειράς και την ανατρεπτική καθημερινότητά του. Τέλος, το Netflix παρουσιάζει το νέο talent show, «Rhythm + Flow» στο οποίο φιλόδοξοι ράπερ διαγωνίζονται για την καριέρα τους.

Peaky Blinders Series 5 

Πρεμιέρα: 4 Οκτωβρίου

Ο Τόμας Σέλμπι (Κίλιαν Μέρφι) αναλαμβάνει νέα αρμοδιότητα ως βουλευτής στην πέμπτη σεζόν του Peaky Blinders. Εκεί θα έρθει αντιμέτωπος με έναν φαινομενικά επικίνδυνο αντίπαλο, αλλά και μια συμμορία ανδρών εκτός Βουλής που απειλούν εκείνων και τους ανθρώπους γύρω του. Πρόκειται για μια «σκοτεινή» σεζόν γεμάτη εκπλήξεις, ανατροπές, βία και στιγμές αγωνίας. 

Raising Dion

Πρεμιέρα: 4 Οκτωβρίου

Ενα αγόρι παλεύει να ελέγξει τις νέες του υπερδυνάμεις. Μια σινγκλ μητέρα παλεύει να κρατήσει τον γιο της ασφαλή. Μυστικά, συνωμοσίες και μυστήρια αποκαλύπτονται γύρω από μια οικογένεια καθώς η ιστορία εξελίσσεται. Στην παραγωγή της σειράς συμμετέχει ο Michael B.Jordan. 

Living With Yourself 

Πρεμιέρα: 18 Οκτωβρίου

Ο Μάιλς Ελιοτ, ένας άνδρας που παλεύει με τις δυσκολίες της ζωής του, επισκέπτεται μια θεραπεία που υπόσχεται να τον κάνει καλύτερο άνθρωπο, μόνο που μαθαίνει ότι έχει αντικατασταθεί από μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού του. Πρωταγωνιστής της νέας κωμικής σειράς είναι ο Πολ Ραντ, ο οποίος υποδύεται και τις δυο εκδοχές του χαρακτήρα του.

El Camino 

Πρεμιέρα: 11 Οκτωβρίου

Η spinoff ταινία του «Breaking Bad» έρχεται με πρωταγωνιστή τον Τζέσι Πινκμαν. Το τρέιλερ, όπως και ολόκληρη η ταινία, συνεχίζεται από εκεί που τελείωσε η σειρά, με τα γεγονότα των λεπτών πριν τους τίτλους τέλους. Στο τελευταίο επεισόδιο, ο Τζέσι Πίνκμαν (Ααρον Πολ) δραπετεύει από κυνηγητό και οδηγεί προς το Ελ Καμίνο. Στο τρέιλερ βλέπουμε τον Πίνκμαν να θρηνεί ακόμα τον συνεταίρο του Γουόλτ ενώ προσπαθεί να κατανοήσει την τροπή που έχει πάρει η ζωή του. 

Rhythm + Flow 

Πρεμιέρα: 16 Οκτωβρίου

Η Cardi B, ο Chance the Rapper και ο T.I. αποτελούν την κριτική επιτροπή του νέου talent show του Νετφλιξ. Φιλόδοξοι ράπερ θα αναδείξουν το ταλέντο τους και θα διαγωνιστούν για να φτάσουν στον τελικό και να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.

Πηγή: huffingtonpost.gr


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background