Tom & Jerry… επιστρέφουν μετά από 30 χρόνια!

Written by on 18/11/2020

Μετά από 30 ολόκληρα χρόνια, το αγαπημένο μας δίδυμο Tom & Jerry, επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη, με μία ταινία που θα τρελάνει μικρούς και μεγάλους! Σε μία νέα περιπέτεια αυτή τη φορά, ο πονηρός γάτος και το χαριτωμένο ποντικάκι, βρίσκονται στη Νέα Υόρκη και καταφέρνουν να σπείρουν γέλια και πανικό σε ένα από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία του Μανχάταν. Ένας γάμος που θεωρείται το event του αιώνα… ένας απελπισμένος υπεύθυνος ξενοδοχείου… μία νεαρή υπάλληλος… ένας διαβολικά φιλόδοξος εχθρός… ο Τομ και ο Τζέρι αποτελούν τα στοιχεία της ξέφρενης αυτής περιπέτειας.

Η ταινία σκηνοθετείται από τον Tim Story (“Fantastic Four”, “Think Like a Man”, “Barbershop”) και παραγωγός είναι ο Chris DeFaria (“The LEGO Movie 2”, “Ready Player One”, “Gravity”).

Το σενάριο είναι γραμμένο από τον Kevin Costello, βασισμένο στους χαρακτήρες που δημιούργησαν οι William Hanna και Joseph Barbera.

Υπενθυμίζουμε ότι αυτή τη ταινία της Warner Bros. Pictures, είναι η πρώτη ταινία του Tom & Jerry, μετά από σχεδόν 30 χρόνια, αφού η τελευταία είχε σκηνοθετηθεί το 1992! Η ταινία θα κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο δίμηνο του 2021!

Δείτε το τρέιλερ και πάρτε μία μικρή γεύση…


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background