James Norton απάντησε στις φήμες ότι μπορεί να είναι ο επόμενος James Bond
Written by John Zagkidis on 21/02/2025
James Norton σχολιάζει τις φήμες για τον ρόλο του James Bond
Ο πρωταγωνιστής του «Playing Nice», James Norton απάντησε στις φήμες ότι θα είναι ο επόμενος James Bond αφού του παρουσιάστηκε ένα «ένδειξη» από τη σειρά του BBC.
Εικασίες διατυπώνονται από τότε που ο Daniel Craig – ο μακροβιότερος ηθοποιός που υποδύθηκε ποτέ τον Βρετανό κατάσκοπο – ανακοίνωσε ότι θα αποσυρόταν από την κινηματογραφική σειρά.
Από τότε, φημολογείται ότι αρκετοί ηθοποιοί θα τον αντικαταστήσουν στον εμβληματικό ρόλο, όπως Leo Woodall, ο Idris Elba, ο Tom Hardy και ο φημολογούμενος επικρατέστερος, Aaron Taylor-Johnson.
Σε συνέντευξη στο κόκκινο χαλί στο περιθώριο της τελετής απονομής των βραβείων της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου (BAFTA), ο Norton ενημερώθηκε ότι είναι φαβορί ανάμεσα στους πιθανούς να υποδυθούν το 007.
«Εγώ; Όποιος αποφασίζει για αυτές τις πιθανότητες πρέπει να βρει μια νέα δουλειά» απάντησε γελώντας.Αναφερόμενος στο πώς αισθάνεται για τις φήμες, είπε: «Όπως ένιωσα την προηγούμενη φορά. Είναι τόσο περίεργο και αστείο.Αλλά και πάλι, βασίζεται σε καθαρές εικασίες και συγκεντρώνει κλικ στα μέσα ενημέρωσης. Εκτός από αυτό, είναι απλά διασκεδαστικό και αστείο».
Η αντίδραση του Norton στις εικασίες και η «ένδειξη» από τη νέα του σειρά
Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής Alex Zane του είπε ότι υπάρχει μια «ένδειξη» που εντόπισαν οι θαυμαστές στη νέα σειρά, στην οποία πρωταγωνιστεί. Σε μια σκηνή στη σειρά «Playing Nice», ο χαρακτήρας του Norton,Pat Riley είναι το μόνο άτομο που δεν φοράει σμόκιν σε μια εκδήλωση με επίσημο ένδυμα.
«Αν αυτό δεν είναι απόδειξη για τη σφράγιση της συμφωνίας, δεν ξέρω τι είναι» είπε αστειευόμενος. «Δεν έχει καμία σχέση με το γεγονός ότι ο χαρακτήρας ένιωθε άβολα φορώντας ένα σμόκιν και ήταν λίγο χαμηλών τόνων, αυτό είναι σαφώς άσχετο» πρόσθεσε.
«Είναι σαφώς αναμφισβήτητο. Τι να πω; Με έπιασες. Όποιος το εντόπισε, 10 πόντους, μπράβο. Σίγουρα δεν επιβεβαιώνω» απάντησε ο ηθοποιός.

Ο James Norton δίνει τη δική του απάντηση για το αν θα είναι ο επόμενος 007.
Οι θαυμαστές του James Norton θεώρησαν την εμφάνισή του ως τεκμηρίωση μιας θεωρίας ότι οι ηθοποιοί δεν μπορούν να φορέσουν σμόκιν σε οποιοδήποτε άλλο έργο, εάν επιλέγονται να υποδυθούν τον James Bond.
Η ιστορία του James Bond διασκευάστηκε για τη μεγάλη οθόνη το 1962, με τον Sean Connery να είναι ο πρώτος που πρωταγωνίστησε ως πράκτορας 007 στην ταινία «Dr. No».
Κ.Γ.
HEAT CLASSIC