Οι πιο σημαντικές στιγμές του Φεστιβάλ Γκλάστονμπερι με Coldplay, MIchael J. Fox, Camilla Cabello κ.ά. (photos)

Written by on 02/07/2024

Στο Φεστιβάλ Γκλάστονμπερι 2024, συνέβησαν πολλά και συνταρακτικά! Δείτε φωτογραφίες εδώ.

Το Φεστιβάλ Coachella, μπορεί να τελείωσε την άνοιξη, αλλά όπως αναφέρει το Hollywoodlife.com, το Φεστιβάλ Γκλάστονμπέρι σήμανε την έναρξη του καλοκαιριού!

Με εμφανίσεις από τους Dua Lipa, Camilla Cabello και πολλούς άλλους, τα πλήθη ήταν εκστασιασμένα για πέντε ημέρες στο φεστιβάλ κοντά στο Σόμερσετ της Αγγλίας. Ίσως η πιο  συγκινητική στιγμή του event, ταν ο Chris Martin (Κρις Μάρτιν) των Coldplay (Κόλντπλεϊ), (οι οποίοι βρέθηκαν και στην Αθήνα τον προηγούμενο μήνα για δύο συναυλίες), ανέβασε στη σκηνή κατά τη διάρκεια της συναυλίας, τον ηθοποιό Μάικλ  Τζέι Φοξ (Michael J. Fox).

Ο Κρις, είπε στο κοινό πως εμπνεύστηκαν από την ταινία “Επιστροφή στο Μέλλον” και ο Μάικλ συνόδευσε τη μπάντα παίζοντας κιθάρα στο τραγούδι “Fix you”.

Δείτε φωτογραφίες από το φεστιβάλ παρακάτω:

Η Avril Lavigne, κάνει το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο της στο φεστιβάλ

Ήταν η πρώτη φορά που έδωσε συναυλία η Avril Lavigne στο Γκλάστονμπερι. Η πργκίπισσα της ποπ αλλά και της πάνκ, τραγούδησε κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, όπως “Complicated” και “Sk8er Boi”.

Μετά το τέλος της συναυλίας, η Avril μίλησε στο BBC: “Δεν το πιστεύω ότι μου πήρε 22 χρόνια για παίξω επιτέλους στο Γκλάστονμπερι, ήταν όμως καταπληκτικά. Το κοινό ήταν απίστευτο, όλοι ήταν ανεβασμένοι σε ώμους, κρατούσαν πανό και υπήρχαν χρωματιστά πυροτεχνήματα, ήταν τέλεια”.

Coldplay και Michael J.Fox

Οι Coldplay ανέβασαν τον Μάικλ Τζέι Φοξ στη σκηνή για να παίξει μαζί τους το “Fix you“. Ο Κρις μάλιστα, αποκάλεσε τον ηθοποιό “ήρωα”.

Οι γρανίτες και η Camilla Cabello

Η Camilla ήταν αισθησιακή πάνω στη σκηνή. Σε μια στιγμή, ένας από τους χορευτές της, την τάισε μία γρανίτα.

Οι πολλαπλές αλλαγές κοστουμιού της Dua Lipa

Η Dua Lipa, επιδόθηκε στην αλλαγή όχι μόνο ενός κοστουμιού, αλλά πέντε. Οι συνεχόμενες αυτές αλλαγές, έκαναν την τραγουδίστρια του “New rules“, δυναμική και εντυπωσιακή.

Η Janelle Monae, κρατούσε ποτήρι με σαμπάνια

Παρόλο που η εμφάνιση της Janelle, μονοπώλησε το ενδιαφέρον του κοινού και τα βλέμματα, την παράσταση έκλεψε το ποτήρι με τη σαμπάνια.

Η Cyndi Lauper

Η Cyndi Lauper, ένα κορίτσι που, ομολογουμένως, “ήθελε να περάσει καλά”, φόρεσε ένα υπέροχο σύνολο από μπλε τούλι κατά τη διαρκεία της συναυλίας της κάνοντας μια εντυπωσιακή εμφάνιση.


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background