Νέο μπαρ στη Σκωτία ετοιμάζονται να ανοίξουν ο Justin Timberlake και ο Tiger Woods

Written by on 08/07/2024

Παρά την πρόσφατη σύλληψη λόγω μέθης, ο Justin Timberlake, δεν το βάζει κάτω. Με τον σταρ του  γκολφ Tiger Woods, πρόκειται να ανοίξουν ένα ακόμη μπαρ στη Σκωτία.

Όπως ανέφερε το Billboard, στις 5 Ιουλίου, το ντουέτο, πρόκειται να ανοίξει το χώρο διασκέδασης στη Σκωτία και συγκεκριμένα στο St. Andrews.

Σύμφωνα με μεσιτικά έγγραφα, οι επισκέπτες του νέου πολυχώρου, θα μπορούν να “διασκεδάσουν τρώγοντας, πίνοντας αλλά και βλέποντας ταινίες στο σινεμά”, καθώς οι δυο τους, σχεδιάζουν να ανακαινίσουν το “New Picture House Cinema” και να συμπεριλάβουν περισσότερους χώρους αθλητικών δραστηριοτήτων, όπως μπόουλινγκ κ.ά.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά για το ντουέτο, καθώς είναι ιδιοκτήτες ενός μπαρ στην Νέα Υόρκη, το οποίο λέγεται “T- Squared Social Sports Bar”, το οποίο άνοιξε το 2023.

Η ανακοίνωση αυτή, έγινε μετά την είδηση ότι ο σταρ του Χόλιγουντ, Justin Timberlake, συνελήφθη από αστυνομικούς, στη Νέα Υόρκη, καθώς οδηγούσε υπό την επήρεια. Η αστυνομία ανέφερε, “επιβεβαιώθηκε ότι ο κατηγορούμενος, οδηγούσε το όχημα υπό την επήρεια αλκοόλ, με κόκκινα μάτια και κενό βλέμμα.

Η αναπνοή του μύριζε αλκοόλ, δεν μπορούσε να διασπάσει την προσοχή του, είχε βραδυλογία, είχε ασταθές βήμα και δεν τα πήγε καλά σε κανένα τεστ νηφαλιότητας”.

Παρά το γεγονός ότι ο τραγουδιστής δήλωσε πως ήπιε μόνο ένα μαρτίνι – σύμφωνα με τον αστυνομικό – ο μπάρμαν που του σέρβιρε τον υποστήριξε ξεκαθαρίζοντας πως όντως ήπιε μόνο ένα ποτό εκείνο το βράδυ.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ο Timberlake, αρνήθηκε να κάνει τεστ νηφαλιότητας, ενώ είχε περάσει πινακίδα STOP τρεις φορές και δεν μπορούσε να παραμείνει στη λωρίδα του.

Παρόμοιο περιστατικό συνέβη στο συνέταιρό του, Tiger Woods,  αφού τον συνέλαβαν στη Φλόριντα για το 2017. Βρέθηκε στο πλάι του δρόμου μέσα στη Mercedes Benz του, αναίσθητος. Ο επαγγελματίας του γκολφ, βρέθηκε με πέντε είδη ναρκωτικών στο στομάχι του και δήλωσε τα εξής: “Καταλαβαίνω τη σοβαρότητα της πράξης μου και παίρνω όλη την ευθύνη. Θέλω το κοινό να γνωρίζει πως δεν υπήρχε αλκοόλ. Αυτό που συνέβη ήταν μια απροσδόκητη αντίδραση σε φαρμακευτική συνταγή. Δεν ήξερα ότι η μίξη των φαρμάκων με είχε επηρεάσει τόσο”.

Συνέχισε λέγοντας “θα ήθελα να απολογηθώ με όλη μου την καρδιά στην οικογένειά μου, τους φίλους και θαυμαστές μου. Έχω μεγαλύτερες προσδοκίες από τον εαυτό μου. Θα κάνω ό,τι χρειάζεται ώστε να μην ξανασυμβεί το ίδιο. Συνεργάστηκα με την αστυνομία και θα ήθελα προσωπικά να ευχαριστήσω τους εκπροσώπους του Αστυνομικού Τμήματος Δία και Το Γραφείο του Σερίφη του Πάλμ Μπιτς για τον επαγγελματισμό τους”.

 


Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background