Επιστροφή του Will Smith στη μουσική με την ερμηνεία του “You can make it” στα BET Awards

Written by on 01/07/2024

Ο Will Smith (Γουίλ Σμιθ), ανέβηκε στη σκηνή των βραβείων BET και παρουσίασε για πρώτη φορά το νέο του τραγούδι με τίτλο “You can make it”που σηματοδοτεί την επιστροφή του στον χώρο της μουσικής.

Μέσα σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό, ο βραβευμένος με Όσκαρ και τέσσερις φορές νικητής των GRAMMY, ξεσήκωσε το κοινό μαζί με τους συνεργάτες του, τον Αμερικανό καλλιτέχνη Kirk Fridayy και το γκόσπελ γκρουπ “Sunday Service”.

Το “You can make it”, είναι ένα βαθιά προσωπικό τραγούδι για το σταρ, εμπνευσμένο από εκείνους που παλεύουν με την απόγνωση και την θλίψη.

Δεν ξέρω ποιος χρειάζεται να το ακούσει αυτό αυτή τη στιγμή, αλλά ό,τι κι αν συμβαίνει στη ζωή σου, είμαι εδώ για να σου πω ότι μπορείς να τα καταφέρεις”, είπε ο Σμιθ, στη σκηνή του Peacock Theater, στο Λος Άντζελες, στην οποία εμφανίστηκαν επίσης οι : Lauryn Hill, YG Marley, Ice Spice, Tyla, GloRilla, Latto, Muni Long, Sexyy Red, Shaboozey και Victoria Monet.

Ο Αμερικανός ηθοποιός/ράπερ, ολοκλήρωσε την εμφάνισή του με ένα ενθαρρυντικό μήνυμα, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Κανενός η διαδρομή δεν είναι εύκολη. Όλοι εχουμε έναν σταυρό να σηκώσουμε, αλλά υπάρχει σοφία μέσα σε αυτή τη φωτιά. Και κάθε στιγμή της ζωής σας, είναι μια ολοκαίνουργια ευκαιρία”.

Όπως αναφέρει το People, το 1989, ο Σμιθ έγραψε ιστορία, ως ο πρώτος ράπερ που κέρδισε Grammy. Με το ψευδώνυμο Fresh Prince, μοιράστηκε το βραβείο με τον Dj Jazzy Jeff, για το single τους, “Parents just don’t understand”.

Τα βραβεία BET απονέμονται από το 2001, από το τηλεοπτικό δίκτυο Black Entertainment, που απευθύνεται σε αφρο – αμερικανικό κοινό.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tagged as

Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background