Το «Queen Symphonic» στη Θεσσαλονίκη

PAOK Sports Arena [Θεσσαλονίκη]

Event info
Date: 08/05/2020
Time: 21:00
Location: PAOK Sports Arena
Address: Πυλαία-Χορτιάτης 555 35, Καλαμαριά Θεσσαλονίκη
Phone: 231 047 2551
Details

Το «Queen Symphonic» για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη

Για πρώτη φορά θα παρουσιαστεί στη Θεσσαλονίκη η συναυλία – γιορτή με τις μεγαλύτερες επιτυχίες των Queen.

Μετά την παγκόσμια περιοδεία τους σε Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Πορτογαλία, Ουγγαρία και Ιαπωνία και έπειτα από δύο sold out παραστάσεις στο Ηρώδειο το περασμένο φθινόπωρο, η παράσταση «Queen Symphonic» έρχεται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη.

Για μια και μοναδική παράσταση στο PAOK SPORTS Arena, την Παρασκευή 8 Μαΐου 2020 στις 21:00,

H δημιουργία του BBC φέρνει επί σκηνής τις μεγαλύτερες επιτυχίες των Queen, ερμηνευμένες από τους τραγουδιστές Rachael Wooding, Jon Boydon, Peter Eldridge και Julie Stark, πρωταγωνιστές του πολυσυζητημένου ροκ μιούζικαλ «We Will Rock You» , που παρουσιάζεται στο West End με τις ευλογίες του Brian May – θρυλικού κιθαρίστα των Queen.

Μαζί τους επί σκηνής ροκ μπάντα κορυφαίων Βρετανών μουσικών και μεγάλη Συμφωνική Ορχήστρα υπό την διεύθυνση του Βρετανού αρχιμουσικού Richard Sidwell.

Για μια και μοναδική συναυλία στην Θεσσαλονίκη, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ακούσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες των θρυλικών Queen, και να τραγουδήσει ζωντανά μερικά από τα πιο εμβληματικά τραγούδια τους, όπως τα «Bohemian Rhapsody», «We Are The Champions», «Another One Bites the Dust» και «Somebody to Love».

Ο μαέστρος της παράστασης

Μαέστρος της παράστασης είναι ο διακεκριμένος μουσικός Richard Sidwell.

Ξεκίνησε την καριέρα του σαν τρομπετίστας δουλεύοντας με τεράστια ονόματα της παγκόσμιας σκηνής όπως οι Blur, ο Robbie Williams, οι Duran Duran, οι Pet Shop Boys, ο Boy George, η Shirley Bassey, και η Peggy Lee. Παράλληλα έχει εμφανιστεί σε πολλά θέατρα του West End και έχει ερμηνεύσει σε αναρίθμητα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά shows. Έχει εμφανιστεί στα μεγαλύτερα φεστιβάλ της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένων των «Glastonbury», «Roskilde», «Benicassim» και «T In The Park».

Ο Richard Sidwell συνεχίζει την καριέρα του ενορχηστρώνοντας και διευθύνοντας από μικρές ορχήστρες δωματίου, μέχρι τζαζ μπάντες και μεγάλες συμφωνικές ορχήστρες.

Ως ενορχηστρωτής και διευθυντής ορχήστρας έχεις συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα της παγκόσμιας μουσικής όπως οι Katherine Jenkins, Will Young, Scott Walker, Shirley Bassey, Sarah Brightman και με μερικές από τις μεγαλύτερες συμφωνικές ορχήστρες του κόσμου όπως η BBC Concert Orchestra και η BBC Big Band.

Από την πρεμιέρα της παράστασης το 2000, το «Queen Symphonic: A Rock and Orchestra Experience» έχουν δει εκατοντάδες χιλιάδες φίλοι των Queen και του Freddie Mercury, απολαμβάνοντας την αξέχαστη μαγεία των Queen σε μια παράσταση όπου ακούγονται όλες οι μεγάλες επιτυχίες του θρυλικού συγκροτήματος.

Τραγούδια που σημάδεψαν για πάντα τη ροκ μουσική, όπως τα «We Will Rock You», «Bohemian Rhapsody», «I Want To Break Free», «We Are The Champions», «Another One Bites The Dust», «Who Wants To Live Forever», «Don’t Stop Me Now», «Somebody To Love», «I Want It All», «The Show Must Go On» και πολλά άλλα…

Η προπώληση ξεκίνησε.

Current track

Title

Artist

SEND A MESSAGE TO THE DJ

    Background